Phenoxyethanol ann an cungaidhean maise: a bheil e sàbhailte?

Dè a th 'ann am phenoxyethanol? Tha phenoxyethanol na stuth-gleidhidh air a chleachdadh ann am mòran stuthan maise-gnùise agus cùram pearsanta. Is dòcha gu bheil clòsaid agad nad dhachaigh làn de thoraidhean anns a bheil an tàthchuid seo, ge bith a bheil thu eòlach air no nach eil. Gu ceimigeach, tha phenoxyethanol air ainmeachadh mar glycol ether, no ann am faclan eile, solvent. Tha CosmeticsInfo.org a’ toirt cunntas air phenoxyethanol mar “leaghan greasy, beagan steigeach le… Tuilleadh Phenoxyethanol ann an cungaidhean maise: a bheil e sàbhailte?