Propandiol a Kosmetik: Ass et sécher ze benotzen?

Wat ass Propandiol? Propanediol (PDO) ass e gemeinsamen Zutat a Kosmetik a perséinlech Betreiungsprodukter, wéi Lotionen, Botzmëttelen an aner Hautbehandlungen. Et ass eng Chemikalie ähnlech wéi Propylenglycol, awer gëtt als méi sécher ugesinn. Wéi och ëmmer, et ginn nach ëmmer net genuch Studien fir Sécherheet ze bestëmmen. Awer mat den aktuellen Donnéeën ass et héchstwahrscheinlech datt ... Méi Propandiol a Kosmetik: Ass et sécher ze benotzen?

Phenoxyethanol an der Kosmetik: ass et sécher?

Wat ass Phenoxyethanol? Phenoxyethanol ass e Konservéierungsmëttel dat a ville Kosmetik a perséinlech Fleegeprodukter benotzt gëtt. Vläicht hutt Dir e Kleederschaf an Ärem Heem voller Produkter déi dësen Zutat enthalen, egal ob Dir et wësst oder net. Chemesch ass Phenoxyethanol als Glykolether bekannt, oder an anere Wierder, e Léisungsmëttel. CosmeticsInfo.org beschreift Phenoxyethanol als "eng fetteg, liicht plakeg Flëssegkeet mat ... Méi Phenoxyethanol an der Kosmetik: ass et sécher?