Phenoxyethanol an der Kosmetik: ass et sécher?

Wat ass Phenoxyethanol? Phenoxyethanol ass e Konservéierungsmëttel dat a ville Kosmetik a perséinlech Fleegeprodukter benotzt gëtt. Vläicht hutt Dir e Kleederschaf an Ärem Heem voller Produkter déi dësen Zutat enthalen, egal ob Dir et wësst oder net. Chemesch ass Phenoxyethanol als Glykolether bekannt, oder an anere Wierder, e Léisungsmëttel. CosmeticsInfo.org beschreift Phenoxyethanol als "eng fetteg, liicht plakeg Flëssegkeet mat ... Méi Phenoxyethanol an der Kosmetik: ass et sécher?